18a7620df27eb336925cb070a6cbd62a

Що робити з документами після закінчення терміну зберігання?

“Знищити ці пилозбірники”. Ось відповідь будь-кого, хто піклується про свій офіс. І читайте це зі знаком оклику, якщо це дорогий офіс.

Але як зробити це правильно та бути впевненими, що зайвий погляд не впаде на цифри або назви контрагентів? Що у контролюючих органів не виникне питань про відсутність тих чи інших “папірців”?

Закон передбачає певний порядок знищення документів компанії.

Проведення експертизи цінності документів — перший крок до знищення документів, відповідно до законодавства України.

Далі ще кілька обов’язкових «кроків» і документи можна утилізувати.

Після знищення документів оформляється відповідний акт і це — завершальний етап.

Всі ці кроки ви можете пройти разом з Reisswolf Ukraine. Наша компанія починала з послуги знищення документів, а зараз ми — найкращі в цьому.

Конфіденційне знищення документів в Reisswolf Ukraine відбувається шляхом шредування. Залежно від ступеня конфіденційності документів фахівці “Райссвольф Україна” використовують один з 4 пристроїв, які подрібнюють аркуші формату А4:

  • до поздовжніх смуг (шредери P-1 і P-2). Застосовується для публічних документів і загальнодоступних паперів;
  • на 300-400 фрагментів (шредери P-3 і P-4);
  • на 2000+ фрагментів (шредер P-5);
  • “в пил” (шредери P-6 і P-7): при знищенні такого рівня його відновлення неможливе навіть спецслужбами.

Після визначення ступеня конфіденційності документів, співробітники “Райссвольф Україна” оберуть тип шредера. “Райссвольф Україна” надає послугу знищення документів до 4 ступеня конфіденційності згідно з німецьким стандартом DIN 66399. Такого рівня захисту інформації ніхто не надає в Україні. Виключається будь-яка можливість підміни, втрати або відновлення документа.

Заповніть форму

[hcaptcha]
A 5-Star Service for Writing Essays Online Professional Writing Services for Professional Results Review: Buy an Essay Cheap The Best Service to Write My Essay Experienced Writers Providing Quality Essays On Time