Склад или архив

Ви вирішили позбутися від паперів в офісі. Склад або архів — що вам більше підходить?

Європейський лідер архівного зберігання Reisswolf — трохи більше року на ринку України, але ми бачимо, що українські компанії з великим ентузіазмом ставляться до ідеї «безпаперового» офісу.

У тих, хто ніколи не користувався послугами архівного оператора, “на вході” з’являється питання: «Чому потрібно вибрати спеціалізоване архівне зберігання, а не простий склад?».

Три основні аргументи, які можуть переконати бізнес передати документи професійній архівній компанії:

  • гарантована безпека;
  • зручність користування;
  • професійна архівна обробка.

Професійний архіваріус проведе експертизу цінності Ваших документів, як того вимагає Стаття 6 Закону України “Про Національний архівний фонд та архівні установи”. Також документи будуть систематизовані та, при необхідності, переплетені.

Також архівний оператор несе повну відповідальність за захист Ваших документів, як від фізичного пошкодження, так і від сторонніх очей. Документи зберігаються в знеособлених коробах, які опломбовані та ідентифікуються тільки за штрих-кодом. Співробітник архіву, який переміщує архівний короб, співробітник, який наклеює на короб штрих-код та співробітник, який дає запит на доступ до документів через програмне забезпечення —  це три різні людини. Програмне забезпечення, спеціально створене для архівного зберігання паперів і софт для управління електронним архівом, дозволяють керівнику компанії надавати доступ тільки певним співробітникам.

Зручність користування полягає не тільки у віддаленому управлінні архівом, а й в можливості отримати оригінал документа. Ви можете замовити його кур’єрську доставку, в тому числі в експрес-режимі. Також Ви можете приїхати в архів та попрацювати з документами в спеціально обладнаній кімнаті.

Щорічно у світі оцифровується близько 2 мільярдів сторінок документів. Приблизно 60-70% західних компаній давно позбавили свої офіси від завалів паперу, в яких пошук потрібного документа може зайняти декілька годин. Місія Reisswolf Ukraine — це зробити доступним архівне зберігання українським компаніям  різного розміру — від транснаціонального виробника до ФОПа.

Заповніть форму

[hcaptcha]
A 5-Star Service for Writing Essays Online Professional Writing Services for Professional Results Review: Buy an Essay Cheap The Best Service to Write My Essay Experienced Writers Providing Quality Essays On Time